XX Jesienne Spotkania z Warmasterem

Forum o imprezach warmasterowych
bejzkik
Cierpliwy pachołek

Re: XX Jesienne Spotkania z Warmasterem

Post autor: bejzkik »

akkon pisze: pn maja 22, 2023 7:33 pm Mój drogi Kolego,
po pierwsze primo
Żadna z moich uwag nie odnosiła się bezpośrednio do ciebie jako siły sprawczej. Była raczej stwierdzeniem zgodności treści z moim wyobrażeniem sprawy. To nic personalnego. Natomiast nie będę ci tu słodził i uprzejmymi zdaniami wciągał w sprawę wykorzystując jako własny argument. Moja sympatia do twojej osoby jest jasna i nie zamierzam używać "narzędzi" nie ze swojego ogródka (to stwierdzenie nie jest nieuprzejme, jest techniczne)
akkon pisze: pn maja 22, 2023 7:33 pm A po trzecie primo, chyba nie interesuje mnie czy Dwudzieste się odbędą czy nie,
Tu akurat bardzo szkoda. Idea spotkań była w moim przekonaniu czymś wielkim co teraz zostało zepsute. Ale to jest wyłącznie moje zdanie. Jest wiele osób które przejdą nad tym do porządku dziennego i będą spotykały się dalej. Więc rezygnacja z czegoś bo ktoś wykazał się nieodpowiedzialnością w danym przypadku jest nieco pochopna. Ze mną pewnie nie ale z wieloma innymi osobami, przyjemność spędzania czasu powinna być wartością samą w sobie. Co też z całego serca polecam
ODPOWIEDZ